fiscalistenonline.nl: Uniek congres Who’s the Boss? op 26 maart 2009
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.

Uniek congres Who’s the Boss? op 26 maart 2009

Op 26 maart 2009 vindt de vierde editie van Hét congres voor de professionele secretaresse: Who’s the Boss? plaats in Figi te Zeist. Organisator Heliview zet dit jaar een grote stap vooruit in de ontwikkeling van dit evenement.

Workshops en Masterclasses voor elk niveau

Jaarlijks bezoeken zo’n 100 secretaresses en management assistentes het congres, waarbij zij hun eigen programma samenstellen uit de verschillende beschikbare workshops. De workshops zijn gebaseerd op dagelijkse werkzaamheden en ontwikkelingspunten van de secretaresse. Ieder jaar worden nieuwe onderwerpen verwerkt in het programma. Zo zijn dit jaar bijvoorbeeld notuleren, managementtechnieken en procesbeschrijvingen geprogrammeerd.

Gezien de diversiteit in werkervaring en achtergrond van deelnemende secretaresses is dit jaar besloten om het programma op te splitsen in verschillende niveaus. Zo zijn er vier masterclasses waarin de docenten een stap verder gaan met de onderwerpen. Iedere deelnemer kan zo zelf een programma samenstellen op basis van eigen wensen en werkervaring.

Finalisten Secretaresse van het Jaar verkiezing
Who's the Boss heeft zich de afgelopen jaren bewezen als hét congres voor de professionele ontwikkeling van de secretaresse. Dat heeft in 2009 geleid tot twee unieke samenwerkingen: Secretary Plus vult tijdens de dag een bijzondere workshop in: Who's your Boss?. In deze workshop staat de klik tussen de secretaresse en de baas centraal: wat zorgt ervoor dat deze relatie goed werkt? Verder worden tijdens Who's the Boss de finalisten van de 'Secretaresse van het Jaar' verkiezing bekend gemaakt.

Secretary Professional Days
In de maand volgend op het congres worden als aanvulling twee extra Secretary Professional Days georganiseerd. De eerste, Digitaal Notuleren, vindt plaats op 9 april. De tweede, Correcte Spelling, vindt plaats op 16 april. Door deze aanvulling is het mogelijk om de opgedane kennis tijdens Who's the Boss? direct verder uit te breiden.

Al met al belooft het een unieke dag te worden met veel kennis, netwerken en gezelligheid. Als extra attentie ontvangen deelnemers een waardecheque van € 55,- van de Zwaluwhoeve en wordt er een luxe arrangement verloot aan het eind van de dag. Wil je meer weten over dit evenement? Je vind op Who's the Boss? de laatste informatie.

Datum: donderdag 26 maart 2009
Locatie: Figi te Zeist
Website: Who's the Boss?

Eerder geplaatste artikelen

Spannendste denker in de economie komt met baanbrekende visie
In ‘De economie van goed en kwaad’ bekijkt Tomáš Sedlácek zijn vakgebied door een volstrekt nieuwe bril endaagt hij ons uit tot een volstrekt nieuwe kijk op de wereld....
Lees meer...
Leidinggevende heeft minder last van stress
Leidinggevenden hebben minder last van stress dan ‘gewone’ werknemers, dat geldt zowel voor mannen als vrouwen. Dat blijkt uit onderzoek onder 1672 hoogopgeleiden door Intermediair en de ...
Lees meer...
Vrouwen onontbeerlijk in top management
Uitvoerig onderzoek wijst uit dat vrouwen onontbeerlijk zijn in het top management van succesvolle bedrijven. Diversiteit en een goede balans in leiderschap wapenen bedrijven om het hoofd te bieden a...
Lees meer...
Hier klikken