fiscalistenonline.nl: De Ontvanger: dé businesspartner voor uw financiën
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.

De Ontvanger: dé businesspartner voor uw financiën

Op donderdag 5 november organiseert BelastingBelangen in samenwerking met de Auxilium Adviesgroep de cursus De Ontvanger: dé businesspartner voor uw financiën.
Hans Zwagemaker, hoofdredacteur van BelastingBelangen, zal deze cursus verzorgen. Voor deze cursus krijgt u 6 PE punten toegewezen. En u krijgt als abonnee van BelastingBelangen speciale korting. Hieronder treft u de details van deze cursus aan.

Een goede relatie met de Ontvanger loont!
Ondernemers doen er verstandig aan om een goede relatie met de Ontvanger van de Belastingdienst op te bouwen. De Ontvanger kan de helpende hand bieden bij tijdelijke liquiditeitsproblemen: de Invorderingswet kent veel meer mogelijkheden voor uitstel van betaling van belastingaanslagen dan veel ondernemers bekend is. De Ontvanger speelt ook een cruciale rol voor de rechtspositie van de belastingschuldige, bij invorderingsmaatregelen en de vele daaraan gekoppelde aansprakelijkheidsbepalingen.

Deze cursus biedt MKB-ondernemers én hun adviseurs kennis en inzicht in de onderwerpen die aan de orde - kunnen - komen bij het financieel verkeer met de Ontvanger van de Belastingdienst. Een goede relatie met de Ontvanger loont!

Na deze cursus heeft u kennis en inzicht in de ‘rechten en verplichtingen ten behoeve van de invordering’. U kunt de diverse regelingen voor uitstel van betaling van belastingaanslagen optimaal toepassen én u weet welke acties nodig zijn om te voorkomen dat u beboet wordt ofwel persoonlijk aansprakelijk gesteld wordt wegens het niet - tijdig - nakomen van invorderingsverplichtingen.


De volgende onderwerpen worden behandeld:

•   Kort en langer uitstel van betaling

•  Diverse specifieke uitstelregelingen

•  Belasting- en invorderingsrente

•  Voorlopige verliesverrekening

•  Belastingverrekening

•  Kwijtschelding van belasting

•  Van G-rekening naar depotstelsel

•  Verjaring van belastingaanslagen

•  Melding van betalingsonmacht

•  Betalingsproblemen en bestuurdersaansprakelijkheid


Kortom, een cursus waarmee u direct aan de slag kunt.

Cursuslocatie en datum:

Datum : 05 november 2015 van 09.30 uur tot 17.00 uur

inclusief 1,5 uur pauze/lunch 

Locatie : Leusden - Van der Valk 

      

Kosten : € 420,00 voor abonnees van BelastingBelangen

normale prijs € 445,00 

PE Punten : NBA: 6 PE-uren RB: 6 fiscale punten    

Docent : mr. Hans Zwagemaker 


Klik hier voor meer informatie of om u op te geven.

 

Op het online inschrijfformulier kunt u aangeven dat u abonnee bent van BelastingBelangen. Dan krijgt u automatisch een bevestiging van uw deelname tegen de gereduceerde prijs.


Voor vragen over deze cursus verwijzen wij u graag naar de website van de Auxilium Adviesgroep: www.auxiliumadviesgroep.nl. Ook kunt u met de Auxilium Adviesgroep bellen: 033-4337217


Deze cursus biedt u een uitstekende gelegenheid om uw fiscale kennis te verbreden. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.


Met vriendelijke groet,


Marc van der Wolk

Uitgever


NB: Klik hier voor het volledige overzicht van alle cursussen in 2015.

 

Eerder geplaatste artikelen

Fiscale cursussen en opleidingen 2016
Ook in 2016 kunt u bij Licent Academy terecht voor een ruim en gevarieerd aanbod aan fiscale cursussen en opleidingen. Of u nu wilt specialiseren, verdiepen of uw kennis op peil wilt houden, u bent ...
Lees meer...
WO-diploma kost bedrijfsleven een lieve duit
De kosten die u moet maken om een medewerker zijn masterdiploma te laten halen, zijn in de afgelopen jaren flink gestegen. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat het o...
Lees meer...
Een goede relatie met de Ontvanger loont!
Ondernemers doen er verstandig aan om een goede relatie met de Ontvanger van de Belastingdienst op te bouwen. De Ontvanger kan de helpende hand bieden bij tijdelijke liquiditeitsproblemen: de Invorder...
Lees meer...
Hier klikken