fiscalistenonline.nl: Nieuwe RSIGuard release verhoogt inzichten in 'gezond PC-werk'
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.

Nieuwe RSIGuard release verhoogt inzichten in 'gezond PC-werk'

RSIGuard is ontwikkeld om computergebruikers bewust te maken van het werkgedrag met als doel overbelastingsklachten, waaronder RSI, te voorkomen. RSIGuard is de meest gebruikte preventie software ter wereld en wordt inmiddels door 2 miljoen mensen intensief gebruikt. De nieuwe release 4.0.7 van RSIGuard zal de effectiviteit van het "Gezonde Werken" achter de computer verhogen. Dit doordat er meer inzichten over gezond werken achter de computer verkregen worden.

Individuele gebruikersstatistieken
RSIGuard heeft een nieuw jasje gekregen qua lay-out, maar vooral de nieuwe gebruikersinzichten en de weergave hiervan zijn een enorme verbetering. Reagerend op de behoeften van onze klanten zie je nu helder wanneer een gebruiker risicovol werkgedrag vertoond.

Duidelijk zie je of de gebruiker een laag (groen), gemiddeld (geel) of hoog (rood) risicoprofiel heeft. Doordat we door de jaren heen enorm veel data hebben genereerd van miljoenen gebruikers, kunnen we op basis van deze informatie aangeven hoe risicovol het individuele werkgedrag is. Op deze manier kunnen gerichte adviezen en interventies plaatsvinden om gezond gedrag te managen.

Groepsinzicht
Nieuw is ook dat men nu inzicht kan krijgen in totale groepen medewerkers. Men kan op deze wijze exact op afdeling of locatie niveau de mate zien waarin men gezond werkzaam is met de pc. Ook kunnen met deze groepsinzichten interventies op hun rendement beoordeeld worden. De mate waarin het risicoprofiel verandert, geeft het effect van de interventie(s) aan.

RIHealth gevestigd in Zoetermeer, is distributeur voor de Benelux van het Preventie Management Systeem en RSIGuard. Deze systemen zijn ontwikkeld door Remedy Interactive. RIHealth heeft het Management Systeem en RSIGuard doorontwikkeld naar de Nederlandse en Europese markt, wetgevingen en richtlijnen.

RSIGuard is beschikbaar voor Windows en Macintosh

Voor meer informatie: www.rihealth.nl

Bron

Eerder geplaatste artikelen

Vrouwen werken harder door crisis
Vier op tien vrouwelijke werknemers is door de economische crisis harder gaan werken. Dat blijkt uit een enquête van het human resourcesbedrijf SD Worx. In die groep zegt zelfs twee op drie vrouwen...
Lees meer...
Klokkenluiders worden beter beschermd
Klokkenluiders bij de rijksoverheid en de politie krijgen een betere bescherming. Een misstand kan voortaan vertrouwelijk worden gemeld bij een vertrouwenspersoon. Klokkenluiders die willen procederen...
Lees meer...
Ziekte en privacy
Werkgevers hebben een zeker recht op informatie over de ziekte van hun medewerkers. Aan de andere kant heeft de werknemer recht op bescherming van zijn privacy.Wat is nu precies privé en wat niet? ...
Lees meer...
Hier klikken