fiscalistenonline.nl: BelastingBelangen - Fiscaal to the point.
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.

BelastingBelangen - Fiscaal to the point.BelastingBelangen vindt dat fiscale informatie toegankelijker kan, veel meer “to the point”, kort, bondig, in ondernemerstaal.

Laat u daarvan overtuigen en download – geheel vrijblijvend en gratis – onze analyse over de miljoenennota (PDF). Klik hier.

BelastingBelangen brengt u al het relevante fiscale nieuws – 6 x per jaar, tweemaandelijks – in uw digitale brievenbus. Zo mist u geenkansen om belasting te besparen. Geschreven in ondernemerstaal, actiegericht, voor uzelf, voor in de zaak én in privé. 

Speciaal aanbod voor de lezers van Accountantsonline en Fiscalistenonline: Indien u een abonnement afsluit krijgt u de resterendetwee nummers (oktober en december) van dit jaar voor slechts € 10,00 (normale prijs € 40,00). Ook ontvangt u onze eindejaartips 2013 in november.Verder heeft u als abonnee volledige toegang tot ons archief en kunt u hierin zoeken, alles downloaden of printen. Als u in het veld actiecode“najaar2013” invult krijgt u direct de korting en betaalt u € 10,00 voor de rest van dit jaar. 


Klik hier voor een abonnement
of klik hier voor een proefnummer


Voor slechts € 10,00 per maand (€ 120,00 voor een jaarabonnement, excl. BTW) bent u steeds volledig op de hoogte van de belangrijkste fiscale ontwikkelingen.

Eerder geplaatste artikelen

Nulemissieauto gaat flink gestimuleerd worden
Staatssecretaris Wiebes van Financiën heeft recent vragen van de Eerste Kamer beantwoord over het wetsvoorstel Wet uitwerking autobrief 2.0. Hieruit blijkt dat het kabinet de aanschaf van nulemis...
Lees meer...
Fiscus klampt zich vast aan afroommethode
Staatssecretaris Wiebes van Financiën vindt dat de afroommethode niet ondergeschikt is aan de vergelijkingsmethode, zoals Gerechtshof Amsterdam onlangs oordeelde. Hij vindt beide methoden even ge...
Lees meer...
Goed voorbereid op aangifte inkomstenbelasting
Ondernemers kunnen vanaf 1 maart gebruikmaken van de vooraf ingevulde aangifte inkomstenbelasting. Op de website van de Belastingdienst zijn daarvoor een aantal checkpunten opgenomen. Ondernemers zijn...
Lees meer...
Hier klikken