fiscalistenonline.nl: Het Nationaal BTW Congres 2013: Btw, doe er uw voordeel mee!
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.

Het Nationaal BTW Congres 2013: Btw, doe er uw voordeel mee!

Sdu Uitgevers, Het BTW Advieskantoor en BTW–PLAZA.nl organiseren op 20 juni 2013 voor de derde achtereenvolgende keer Het Nationaal BTW Congres, www.btwcongres.nl, in Houten. Linda de Vries, uitgever Tax Practice bij Sdu Uitgevers: “We hebben dit jaar een bijzonder uitgebreid en inspirerend programma. Er is volop aandacht voor Btw thema’s binnen, op en over de grens van ons land. In één dag brengen we btw vakgenoten volledig op de hoogte van de laatste btw actualiteiten.

Nieuw is dat we dit jaar De Nationale BTW Quiz introduceren waarin we aan het einde van de dag letterlijk de opgedane kennis toetsen onder onze deelnemers. Aansluitend kiezen we bovendien nog de btw-er van de dag, hoe we dat doen? Komt dat vooral zien op 20 juni!”

Ontmoetingsplein voor Btw vakgenoten
Marja van den Oetelaar, eigenaar van Het BTW Advieskantoor geeft aan dat Het Nationaal BTW Congres hét ontmoetingsplein is voor iedereen met interesse in de btw. Of de vakgenoot nu werkt in het bedrijfsleven, bij een advieskantoor of de Belastingdienst. Ervaringen worden uitgewisseld, knelpunten besproken en tips en trics gedeeld. Het congres voorziet volgens Marja duidelijk in een behoefte. Gelet op het feit dat dit inmiddels het derde jaar is waarin het jaarcongres plaatsvindt, lijkt ze gelijk te hebben. Het doel blijft vakgenoten optimaal te ondersteunen bij de vaak ingewikkelde Btw casuïstiek: Btw, doe er uw voordeel mee!”.

Btw goes digital!
Dit jaar is ook BTW-PLAZA.nl van de partij als een van de organisatoren van Het Nationaal BTW Congres. “Dit jaar zetten we een nieuwe trend door tijdens het congres gebruik te maken van digitale kennisuitwisseling”, vertelt Machiel van Driel, partner van Van Driel en Fruijtier btw-specialisten en BTW-PLAZA. “We doen onder andere live verslag via Twitter en een blog. De kennis die we met elkaar uitwisselen komt zo direct beschikbaar voor een breed publiek, maar is ook na het congres nog te raadplegen”.

Meer informatie en PE-punten
Tot slot ontvangt de deelnemer uiteraard dit jaar ook de nodige PE-punten en bovendien een goed gevulde “goodie bag” vol inspirerende aanbiedingen en vakliteratuur. Als deelnemers voor 20 mei inschrijven, loopt de korting op tot ruim € 150,-. Meer informatie over het programma, de sprekers en de workshops treft u aan op www.btwcongres.nl.

Bron: Sdu Uitgevers

Eerder geplaatste artikelen

Vormt de blockchain een bedreiging voor de financiële professional?
Blockchain, Bitcoin, cryptogeld. Het zijn zomaar een paar termen waar we in de media mee om de oren worden geslagen. Moeten we als financiële professional vrezen voor onze banen door de opkomst v...
Lees meer...
Duizenden ondernemers werken met hun partner
Een onderneming runnen samen met je man of vrouw. Sommige ondernemers moeten er misschien niet aan denken, maar heel wat partners blijken de handen ineen te slaan voor hun onderneming. Dat heeft het C...
Lees meer...
Wat is dan eigenlijk het accountantskantoor van de toekomst?
Er wordt op dit moment veel gezegd en geschreven over het accountantskantoor van de toekomst. Niet alleen over het accountantskantoor trouwens, ook advocatenkantoren en banken zullen er, als we alles ...
Lees meer...
Hier klikken