fiscalistenonline.nl: Het Nationaal BTW Congres 2013: Btw, doe er uw voordeel mee!
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.

Het Nationaal BTW Congres 2013: Btw, doe er uw voordeel mee!

Sdu Uitgevers, Het BTW Advieskantoor en BTW–PLAZA.nl organiseren op 20 juni 2013 voor de derde achtereenvolgende keer Het Nationaal BTW Congres, www.btwcongres.nl, in Houten. Linda de Vries, uitgever Tax Practice bij Sdu Uitgevers: “We hebben dit jaar een bijzonder uitgebreid en inspirerend programma. Er is volop aandacht voor Btw thema’s binnen, op en over de grens van ons land. In één dag brengen we btw vakgenoten volledig op de hoogte van de laatste btw actualiteiten.

Nieuw is dat we dit jaar De Nationale BTW Quiz introduceren waarin we aan het einde van de dag letterlijk de opgedane kennis toetsen onder onze deelnemers. Aansluitend kiezen we bovendien nog de btw-er van de dag, hoe we dat doen? Komt dat vooral zien op 20 juni!”

Ontmoetingsplein voor Btw vakgenoten
Marja van den Oetelaar, eigenaar van Het BTW Advieskantoor geeft aan dat Het Nationaal BTW Congres hét ontmoetingsplein is voor iedereen met interesse in de btw. Of de vakgenoot nu werkt in het bedrijfsleven, bij een advieskantoor of de Belastingdienst. Ervaringen worden uitgewisseld, knelpunten besproken en tips en trics gedeeld. Het congres voorziet volgens Marja duidelijk in een behoefte. Gelet op het feit dat dit inmiddels het derde jaar is waarin het jaarcongres plaatsvindt, lijkt ze gelijk te hebben. Het doel blijft vakgenoten optimaal te ondersteunen bij de vaak ingewikkelde Btw casuïstiek: Btw, doe er uw voordeel mee!”.

Btw goes digital!
Dit jaar is ook BTW-PLAZA.nl van de partij als een van de organisatoren van Het Nationaal BTW Congres. “Dit jaar zetten we een nieuwe trend door tijdens het congres gebruik te maken van digitale kennisuitwisseling”, vertelt Machiel van Driel, partner van Van Driel en Fruijtier btw-specialisten en BTW-PLAZA. “We doen onder andere live verslag via Twitter en een blog. De kennis die we met elkaar uitwisselen komt zo direct beschikbaar voor een breed publiek, maar is ook na het congres nog te raadplegen”.

Meer informatie en PE-punten
Tot slot ontvangt de deelnemer uiteraard dit jaar ook de nodige PE-punten en bovendien een goed gevulde “goodie bag” vol inspirerende aanbiedingen en vakliteratuur. Als deelnemers voor 20 mei inschrijven, loopt de korting op tot ruim € 150,-. Meer informatie over het programma, de sprekers en de workshops treft u aan op www.btwcongres.nl.

Bron: Sdu Uitgevers

Eerder geplaatste artikelen

Van werkdruk naar tropenrooster
Een hoge werkdruk binnen de accountancy is niet iets van het laatste jaar. Sinds jaar en dag hebben financiële professionals te kampen met veel werk en weinig tijd. Hoe kan het dan zo zijn da...
Lees meer...
ZZP-er: één grote opdrachtgever en toch ondernemer
Nederland kent ruim een miljoen ZZP-ers. Die mannen en vrouwen willen allemaal als ondernemer worden behandeld door de Belastingdienst. Bij de beoordeling van het fiscaal ondernemerschap is het aantal...
Lees meer...
AccountancyNieuws: Zaag niet aan de poten van je eigen fiscale praktijk!
Een gezond accountantskantoor is te herkennen op afstand: sterke focus, heldere positionering, innovatief, ICT op orde, duidelijke dynamiek en enthousiaste, professionele medewerkers. Maar er is nog e...
Lees meer...
Hier klikken