fiscalistenonline.nl: Bezoeker centraal op vernieuwde internetsites Belastingdienst
Lees voor het aanmelden de voorwaarden.

Bezoeker centraal op vernieuwde internetsites Belastingdienst

De Belastingdienst maakt zoeken op haar websites eenvoudiger door beter aan te sluiten bij het zoekgedrag van de bezoeker. Het gaat om de websites van de Belastingdienst, Douane en Toeslagen.

Op de vernieuwde sites staan gebeurtenissen in het leven van de burger centraal zoals bijvoorbeeld de aankoop van een huis of het starten van een bedrijf.

Het vinden van de juiste informatie wordt makkelijker, de zoekmachine geeft betere resultaten en in veel gevallen laden de websites sneller. Ook is de informatie beter toegankelijk voor visueel gehandicapten. Zo is de informatie op de website ook te beluisteren of te lezen in een groter lettertype.

Waar nodig wordt bezoekers de juiste weg gewezen. Zo blijkt dat het zoekwoord 'hondenbelasting' regelmatig werd ingevoerd. Op de vernieuwde internetsite worden bezoekers nu geïnformeerd dat het een gemeentelijke belasting betreft en doorverwezen naar gemeentewebsites.

De vernieuwde websites van de Belastingdienst zijn te vinden op www.belastingdienst.nl, www.douane.nl en www.toeslagen.nl.

Bron: Rijksoverheid.nl   

Eerder geplaatste artikelen

Tweede Kamer keurt Belastingpakket 2017 goed
De Tweede Kamer heeft het Belastingpakket voor 2017 aangenomen. Er zijn echter nog wel een aantal wijzigingen aangebracht. Zo zal het percentage van de energie-investeringsaftrek met 2,5 procentpunt w...
Lees meer...
ANPR: ondeugdelijk bewijs privégebruik auto
Hebt u een geschil met de Belastingdienst over de bijtelling privégebruik auto? Verwerpt de inspecteur uw kilometeradministratie omdat uw auto op tijden en plaatsen is geflitst die niet overeen...
Lees meer...
De WKR kent vele fiscaal voordelige toepassingen, voor werkgevers én werknemers, kent u ze?
Op dinsdag 31 mei organiseert BelastingBelangen in samenwerking met de Auxilium Adviesgroep de cursus De werkkostenregeling: Optimaal toepassen. Hans Zwagemaker, hoofdredacteur van BelastingBelangen...
Lees meer...
Hier klikken